Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
  • Take a seat
  • Take a seat
  • Take a seat
  • Take a seat
  • Take a seat

Fritz Hansenin suuri Seiska eli sarja 7 on Arne Jacobsenin vuonna 1955 suunnittelema, ja sitä on saatavana baarijakkarana kahdessa korkeudessa, malleissa 3187 ja 3197, jotka sopivat keittiön penkkiin tai baaripöytään. Seven-baarijakkara on rakenteeltaan samanlainen kuin alkuperäinen, ja siinä on tyypillinen muotoiltu viilusta valmistettu kuori, mutta siinä on erittäin korkeat jalat, joissa on jalkatuki.

Kuori valmistetaan yhtenä kappaleena, ja se koostuu yhdeksästä mäntykerroksesta, jotka on kerrostettu kahdella kerroksella intialaista puuvillaa ja puristettu täsmälliseen muotoonsa. Tämä on antanut Sevenille sen ohuen ja tyylikkään kuoren, joka on näennäisesti valmistettu yhdestä puukappaleesta, ja sen taustapuolta voi myös taivuttaa, mikä lisää korkeaa mukavuutta. Tuolia on saatavana useissa eri puulajeissa ja väreissä, maalattuna, kirkaslakattuna tai täysin lakattuna. Lakattu pinta jättää puun luonnollisen rakenteen näkyviin, mikä tekee jokaisesta tuolista ainutlaatuisen. Jokainen tuoli on täysin lakattu, joten jokainen tuoli on samanlainen. Jalat on valmistettu kromatusta teräksestä.

Seitsemästä on tullut Fritz Hansenin halutuin tuoli kautta aikojen, ja vaikka se on edelleen maailman suosituin tuoli, se on edelleen suosituin;Vaikka sen lanseerauksesta on kulunut yli 60 vuotta, muotoilu on edelleen innovatiivinen Jacobsenin varhaisen suunnittelun innoittamana. Nordiska Galleriet oli Sjuanin ensimmäinen vastaanottaja Ruotsissa, ja tuoli on nykyään yksi halutuimmista teoksista. Sen suosio kertoo sen ikonisesta asemasta, sillä muoto, toimivuus ja modernin muotoilun historia tekevät siitä muotoiluikonin ja suosikkimme. Seven on saatavana ruokailutuolina, toimistotuolina, baarijakkarana, nojatuolina ja lasten koossa. Valitse luonnonviilujen, massiivituhkan tai massiivipyökin joukosta ja laajasta värivalikoimasta. Baarijakkara on saatavana kannella tai ilman.

Ei arviota