Avokauppa ja peruutus

AVOKAUPPA JA PERUUTUSOIKEUS

Sinulla on 100 päivän peruutusoikeus verkkokaupasta ostettuihin tuotteisiin. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus palauttaa tuote, jos ilmoitat meille 100 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, että haluat käyttää peruuttamisoikeuttasi. Lue lisää peruutusoikeudesta ja mahdollisista poikkeuksista ostoehtojemme kohdasta 6.

 

Peruutustapauksessa palautamme tuotteesta maksamasi summan. Huomaathan, että hyvityksen saaminen voi kestää jopa 14 päivää siitä päivästä, jona palautat tuotteesi. LÄNNA pidättää itsellään oikeuden odottaa, että olemme saaneet tavarat tai että olet pystynyt todistamaan, että tavarat on palautettu meille, ennen kuin palautus tehdään. Palautukset suoritetaan käyttäen samaa maksutapaa, jota käytettiin ostohetkellä, ellei toisin sovita. Jos tavaroiden palauttamisen jälkeen käy ilmi, että niiden arvo on alentunut, koska olet käyttänyt niitä tai käsitellyt niitä enemmän kuin niiden ominaisuuksien ja toiminnan määrittämiseksi on tarpeen, meillä on oikeus vähentää tämä palautuksen määrästä.

 

Jos olet valinnut maksutavaksi Klarnan, ota yhteyttä Klarnaan, jos sinulla on maksua koskevia kysymyksiä. Klarnan yhteystiedot löydät osoitteesta  https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/.

 

Täytä alla oleva lomake, jos haluat palauttaa varastotuotteita.
Huomaathan, että tilaustuotteita ei voi palauttaa.

PALAUTUKSET

 

REKLAMAATIO

Valikko