BOUROULLECIN VELJEKSET

RANSKALAINEN DESIGNDUO RONAN & ERWAN BOUROULLEC OVAT VELJEKSET, JOTKA PYÖRITTÄVÄT FIRMAANSA PARIISISSA. HEIDÄT LUETAAN KAIKKIEN AIKOJEN PARHAISIIN RANSKALAISIIN TEOLLISIIN MUOTOILIJOIHIN.

         

 

RANSKALAINEN MENESTYSTARINA

Ranskalaiset veljekset Ronan ja Erwan Bouroullec perustivat nimeään kantavan designstudion vuonna 1999 kun saivat ensimmäisen toimeksiantonsa. Veljekset ovat molemmat 1970-luvulla syntyneitä ja ovat käyneet lukuisia eri designalan kouluja. Heidän läpimurtonsa tapahtui, kun italialainen Capelli löysi heidät. Ensimmäisen toimeksiannon jälkeen he ovat tehneet yhteistyötä usean eri tuotemerkin kanssa ja saavuttaneet suurta menestystä.

 

Veljekset sekä haastavat että täydentävät toisiaan, erilaisten luonteenpiirteidensä ansiosta. Heidän työnsä ovat hyvin vaihtelevia ja niiden laajuus voi olla mitä vain pienen sisustustuotteen ja kokonaisen rakennusprojektin väliltä. Kalustemuotoilua niin koteihin kuin julkisiinkin tiloihin, koruja, posliiniesineitä ja erilaisia sisustusesineitä, duo muotoilee kaikkea mahdollista, jolla on käyttöä heidän omissa sisustusprojekteissaan. Riippumatta siitä kenen idea alun perin on, molemmat veljekset on aina kreditoitu tuotteen muotoilijoina. Molemmilla on vahvuutensa ja heikkoutensa, mutta he uskovat yhteistyön voimaan ja että juuri se on kaiken menestyksen avain.

 

Veljespari on tähän mennessä tehnyt yhteistyötä usean suuren tuotemerkin kanssa, kuten Hay, Iittala, Flos, Kartell ja Nanimarquina.

 

Lue lisää Ronan & Erwan Bouroullecista ja tutustu heidän tuotteisiinsa täällä.  Mukana on esimerkiksi ulkokäyttöön sopiva graafinen Palissade-sarja.

Valikko