ELEGANSSIA KÄSITYÖNÄ WENDELBOLTA

WENDELBO ON JO KOLMEN SUKUPOLVEN AJAN TUOTTANUT HUONEKAUJA, JOILLA ON VAHVA VISUAALINEN IDENTITEETTI. FUNKTIONAALISUUS JA MUKAVUUS YHDISTYVÄT TOISIINSA JA PIENET YKSITYISKOHDAT TEKEVÄT SUUREN VAIKUTUKSEN.

      

    

KÄSITYÖTÄ SUKUPOLVESTA TOISEEN

Wendelbon perusti verhoilija Tage Petersen, vuonna 1955 Århusissa, Tanskassa. Hänen tavoitteenaan oli pienessä huonekaluverstaassaan tuottaa mittatilaussohvia perinteisin käsityömetodein. Laatu, tarkkuus ja ylpeys ovat yhä tänään, kuusi vuosikymmentä ja kolme sukupolvea myöhemmin, kaiken tekemisen keskiössä. Tätä tuotemerkkiä vie eteenpäin intohimo ja usko hyvään designiin.

 

Vuodesta 1989 lähtien on firmaa johtanut toinen sukupolvi Christina ja Lars Wendelbo. Heidän avullaan Wendelbosta on muotoutunut tunnettu tuotemerkki ja designhuonekalujen haluttu toimittaja Skandinavian markkinoilla.

Tyyli on muuttunut modernimmaksi mutta perinteitä ei ole kadotettu. Näiden vuosien aikana yritys on muuttanut suurempiin tiloihin Århusissa, avannut ison näyttelytilan Bredgadella Kööpenhaminassa ja startannut huonekalutehtaan Vietnamissa, josta tuotteet lähtevät maailmanlaajuiseen levitykseen.

 

Tämä tanskalainen perheyritys on erikoistunut pehmustettuihin huonekaluihin, joiden tunnusmerkkejä ovat hyvä design, funktionaalisuus ja korkea laatu. Juuret syvällä skandinaavisessa designperinteessä sekä tanskalaisessa käsityötaidossa, Wendelbo kehittää huonekaluja tähän päivään. Huonekaluja, joissa innovatiivisuus, funktionaalisuus ja modernismi yhdistyvät historiaan.

        

 

ELEGANSSIA JA HALUTTUA LAATUA

Wendelbo on varjellut tarkasti skandinaavisen käsityötaidon perinteitä ja on vuosien aikana luonut niin innovatiivista kuin klassistakin designia. Tuotteita, jotka sopivat moderniin, nykyaikaiseen elämänmenoon. Alusta lähtien tavoitteena on ollut tuottaa visuaalisesti vahvoja tuotteita, joissa funktionaalisuus yhdistyy mukavuuteen. Pienet yksityiskohdat lopputuotteessa tekevät suuren eron käyttökokemuksessa.

 

Tuotevalikoima on ilmaisuvoimainen ja kattava, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että tuotteet sopivat useimpiin ympäristöihin helposti. Olipa kyseessä sitten koti, jossa funktionaalisuus, tyyli ja mukavuus ovat tärkeitä. Tai julkinen tila, jossa painopiste on visuaalisessa näyttävyydessä ja pitkäikäisyydessä.

 

Tämä tanskalainen tuotemerkki tarjoaa luonteikkaita huonekaluja, joissa nykyaikaisuus kohtaa ajattomuuden ja laadusta ei tingitä. Tutustu Wendelbon käsityöhön täältä. 

Valikko