JOUSTAVIA SÄILYTYSRATKAISUJA

VANHAT, STANDARDIKOKOISET VAATEKAAPIT JA PERINTEISET KIRJAHYLLYT OVAT VAIHTUNEET JOUSTAVIIN RATKAISUIHIN, JOIDEN AVULLA VOIT LUODA TÄYDELLISEN RATKAISUN, OMISTA LÄHTÖKOHDISTASI. TARJOOMA ON SUURI JA VAIHTOEHTOJA LOPUTTOMASTI.

Joustavalla säilytysratkaisulla on monia hyviä puolia. Jokainen koti on ainutlaatuinen ja siksi myös tarpeet ovat erilaisia. Voit helposti ottaa pois tai rakentaa lisää säilytystilaa, kun valitset joustavan säilytysratkaisun. Luo itsellesi täydellinen ratkaisu, juuri sillä tyylillä mistä pidät. Seuraavassa esittelemme muutaman fiksun säilytysratkaisun, jotka löydät valikoimastamme.

  

  

Pariskunta Nils ja Kajsa Strinning loivat 1949 hyllyjärjestelmän, joka on täydellinen sekoitus toiminnallisuutta ja muotoilua. Nils, joka oli koulutukseltaan arkkitehti, teki nopeasti uusia innovaatioita ja konsepteja. Kajsa puolestaan oli tarkempi, kärsivällisempi ja taiteellisempi. Yhdessä he loivat Stringin – funktionaalisen ja ajattoman hyllyjärjestelmän, jota voi muokata loputtomasti. String-hyllyt toimitettiin litteissä, sopivan kokoisissa paketeissa ja sitä kautta ne saavuttivat myös jälleenmyyjien suosion. Ostajat puolestaan arvostivat Stringin hinta-laatusuhdetta ja sen ruotsalaisuutta.

 

Strinningin pariskunnan klassiset String-hyllyt sopeutuvat tarpeisiisi ja toiveisiisi. Lisää tai poista hylly, tee tarvittaessa kokonainen lisäosio. Hyllyjä voi helposti siirtää, eri syvyisiä hyllyjä voi yhdistellä ja kaappeja ja laatikoita voi lisäillä vapaasti. Vain mielikuvitus on rajana, kun kokoat oman String-kokonaisuutesi. Stringin kokoelmaa päivitetään joka vuosi, jotta se vastaa ajankohtaisella tavalla nykypäivän vaatimuksiin ja säilytystarpeisiin.

 

Tutustu Stringin joustavaan valikoimaan tästä. 

Valikko