KOTONA | PELLA HEDEBY

ALKUKESÄISEN ILLAN VIIMEISET AURINGONSÄTEET MUODOSTAVAT VIELÄ VARJOJA TERASSILLE, KUN TAPAAMME SIELLÄ PELLA HEDEBYN, JOKA TOIMII SEKÄ STYLISTINA ETTÄ SISUSTUSSUUNNITTELIJANA. PELLAN ASUNTO SIJAITSEE KORKEALLA PAIKALLA, METSÄN YMPÄRÖIMÄNÄ. LUONTO ONKIN PELLAN SUURIN INSPIRAATIONLÄHDE JA HÄN PITÄÄ AJATTOMASTA DESIGNISTA, JOKA AUTTAA TOTEUTTAMAAN SLOW LIVING -PERIAATTEITA.

 

Valokuvaaja | Erik Lefvander     Stylisti | Pella Hedeby     Creative Director | Therese Sennerholt

       

 

PELLA HEDEBY

Asuu | Viksbergissä, Södertäljen lähellä

Tekee | Sisustussuunnittelija ja stylisti

Kesäsuunnitelmat | Tulemme viettämään paljon aikaa kotona. Minulla on projekteja menossa puutarhassa ja lämpiminä päivinä lähdemme veneellä Mälaren-järven aaltoihin vilvoittelemaan.

Suosikkimatkakohde | Ruotsista löytyy monia todella kauniita paikkoja. Kun varaan matkoja, pyrin yhdistämään luonnonkauniit maisemat johonkin inspiroivaan asumiseen. Juuri nyt haluaisin kuitenkin päästä mökillemme Västerbottenin Norsjöhön. On upeaa herätä siellä, täydellisessä pysähtyneisyydessä.

Vinkki kesäiseen Ruotsin lomaan | Gotlanti on monella tavalla inspiroiva. Rakastan valoa siellä sekä Gotlannin karuja, valkoisia kivirantoja. Fabriken Furillen on mainio paikka kokea molemmat ja samalla inspiroitua paikan ajattomuudesta.

        

 

AJATTOMUUTTA JA HARMONIAA

Pellan inspiraatio tulee luonnon yksinkertaisuudesta ja ajattomuudesta ja se vaikuttaa sekä hänen työssään stylistina että oman kodin sisustuksessa. Hänen tavoitteensa sisustuksessa on luoda pitkään säilyvä harmoninen tunne.

 

Myös ulkotilan sisustuksessa Pella panostaa ajattomiin, korkealaatuisiin huonekaluihin, joihin ei kyllästy helposti. Hän valitsee aina yksinkertaisen tyylikkäitä huonekaluja, joiden ilmettä hän pehmentää tyynyillä ja tekstiileillä luoden kodikkaan ja lämpimän tunnelman. Pella nostaa tärkeäksi tekijäksi myös mukavuuden, ilman sitä on vaikea nauttia kesästä.

     

 

ULKOMILJÖÖ ANTAA VAPAUDEN TUNTEEN

Pellan kodin suuri terassi on jaettu kahteen selkeään kokonaisuuteen: lounge-osaan ja ruokailutilaan. Lounge-osassa on aurinkokatos, jonka alla voi vilvoitella varjossa kuumina päivinä. Loungesta löytyy myös klassinen lepotuoli H55, jonka voi kääntää varjosta aurinkoon, jos siltä tuntuu.

 

“Lounge toimii olohuoneenamme kesän aikana. Avaan ovet välittömästi, kun herään ja nousen sängystä aamulla. Rakastan vapauden tunnetta ja sitä kun raja ulko- ja sisätilan välillä katoaa.”

 

Ruokailutilan penkit ja pöytä ovat Børge Mogensenin suunnittelemat ja ne sopivat täydellisesti ilta-auringon valossa nautituille pitkille illallisille. Pella arvostaa myös ruuassa yksinkertaisuutta. Maisteluannokset ovat hänen kesäsuosikkinsa ja lämpiminä päivinä maistuu fetajuuston, vesimelonin ja oliivien sekoitus, jonka päälle on ripoteltu hieman chilirouhetta. Sopii täydellisesti myös rannalle mukaan otettavaksi.

 

Ulkotila kaipaa aina ehdottomasti myös kasveja. Hänen suosikkejaan ulkotilaan ovat oliivipuu, ruoho, puksipuu ja laventeli. Pella vaihtelee usein kasvien paikkaa ulkona muutaman kerran kesässä, luodakseen hieman erilaisia tunnelmia.

    PELLA HEDEBY – LUO TYYLI

 

Tässä näet muutamia tuotteita ja sisustustarvikkeita, joiden avulla voit rakentaa samantyylistä kesäkotia kuin artikkelissa esitelty Pella Hedebyn asunto. Inspiroidu ja luo oma versiosi Pellan harmonisesta ja ajattomasta terassisisustuksesta. Tuotteet löydät täältä.

Valikko