KOTONA | THERESE SENNERHOLT

THERESE SENNERHOLTIN KAUNIISSA KODISSA BIRKASTANISSA, KOHTAAVAT AJATTOMAT DESIGNKLASSIKOT, MODERNIT ESINEET, VEISTOKSET JA SUURET VALOKUVAPRINTIT. HÄN PITÄÄ LUONNONLÄHEISESTÄ JA KÄSIN KOSKETELTAVASTA TYYLISTÄ, VÄRIT OVAT NEUTRAALEJA JA MAANLÄHEISIÄ.

 

Valokuvaaja | Erik Lefvander     Stylisti | Sundling Kickén 

         

 

AJATONTA ELEGANSSIA

Valoisa asunto säteilee rauhaa ja harmoniaa. Tyyli on ajattoman elegantti, designklassikot sekoittuvat modernien teosten, veistosten ja suurten valokuvaprinttien kanssa. Sävyt ovat maanläheisiä ja jokaisella esineellä on oma tarkasti harkittu paikkansa ja luonteensa.

Työssään Art Directorina Theresea inspiroivat toiset suunnittelijat, valokuvaajat, muotoilijat, stylistit ja arkkitehdit. Erityinen suosikki on ranskalainen luova johtaja Fabien Baron. Baron on noussut legendan asemaan oltuaan muotoilemassa sellaisia lehtiä kuin Interview, Italian Vogue ja Harper’s Bazaar. Hänen luomansa mainoskampanjat suurille muotitaloille kuten Bottega Veneta, Burberry ja Yves Saint Laurent ovat myös kasvattaneet hänen mainettaan ja nostaneet hänet ikoniseksi suunnittelijaksi.

Therese saa inspiraatiota myös ympäröivästä maailmasta ja henkilöistä, jotka ovat tyyli-, laatu- ja ympäristötietoisia. Tällaisilla henkilöillä on usein myös omat kanavat, joissa he jakavat sisältöjään. Therese uskoo, että tulevaisuudessa me valitsemme seuraamamme henkilöt ja inspiraationlähteet paljon aiempaa tarkemmin ja kriittisemmin.

 

YMPÄRISTÖ JA TRENDIT

Kuten monet meistä nykyään, myös Therese on hyvin tietoinen kulutusyhteiskunnan ongelmista. Me tarvitsemme huomattavasti vähemmän tavaroita kuin mitä luulemme. Ja vaikka vanhojen tapojen muuttaminen on hankalaa, on kulutuksellamme ratkaiseva vaikutus planeetan tulevaisuuteen. Kaikki me voimme tehdä jotain muutoksen eteen, esimerkiksi ostaa lähellä tuotettuja tavaroita sekä syödä ekologisemmin ja sesongin mukaan.

Kun kyse on sisustuksesta, olisi helppo luulla että kalliit tuotteet ovat ympäristönäkökulmasta parhaita. Mutta kyse on aina koko prosessista: missä ja miten tuote on valmistettu, mitä materiaaleja on käytetty, miten tuote toimitetaan ja niin edelleen. Monella eri asialla on merkitystä kokonaisuuden kannalta ja tärkeintä on tehdä omat valintansa huolella. Theresen lempituoli on Flag Halyard Chair, todellinen designklassikko, joka on suunniteltu jo 1950-luvulla mutta tuntuu yhä tänä päivänä modernilta. Therese uskoo, että jonain päivänä tämän tuolin perivät käyttöönsä hänen lapsensa ja ehkä jopa lapsenlapsensa.

 

Nykyään on olemassa monta samanaikaista trendiä mutta Therese pitää luonnonläheisestä ja käsin kosketeltavasta. Neutraalit värit kuten beige, valkoinen, ruskea ja harmaa ovat ajattomia ja luovat hyvän pohjan muulle sisustukselle. Mutta riippumatta siitä mitä valitsemme sisustuksen väreiksi, on tärkein trendi tiedostavuus. Se että pidämme huolta maapallostamme ja toisistamme.

 

       

 

THERESE SENNERHOLT

Asuu | Birkastan, Tukholma

Tekee | Art Director ja luova konsultti

Paras matkakohde | Etelä-Afrikka tai Los Angeles

Suosikkihotelli | Ett Hem Tukholmassa ja Hotel Julien Antwerpenissa

Suosikkiravintola | Syö harvoin ulkona, mutta upein kulinaristinen elämys on ollut lounas Babylonstore-viinitarhassa, Etelä-Afrikassa. Tukholmassa Babette-ravintolan yksinkertaisuus on parasta.

       

 

LUO TYYLI – SKANDINAAVINEN YKSINKERTAISUUS 

 

Tässä valikoima huonekaluja ja sisutustarvikkeita, joiden avulla luot samanlaisen tyylin kuin Therese Sennerholt. Jos haluat kodin, jossa skandinaavinen yksinkertaisuus kukoistaa, pääset alkuun näillä tuotteilla. Tai inspiroidu ja luo jotain ihan omaa!

Valikko