SLOW LIVING | PELLA HEDEBY

KAUNIISSA KODISSAAN VIKSBERGISSÄ, HIEMAN SÖDERTÄLJEN ULKOPUOLELLA, ON SISUSTAJA JA STYLISTI PELLA HEDEBY LUONUT ITSELLEEN RAUHALLISEN KEITAAN. MIETITYT SISUSTUSRATKAISUT JA TYYLILLISESTI VARMAT VALINNAT TEKEVÄT KODISTA UPEAN KOKONAISUUDEN. KOKO SISUSTUS ON NEUTRAALI JA LUONNONLÄHEINEN JA JOKAINEN ESINE ON HANKITTU TÄYTTÄMÄÄN TIETTYÄ TARKOITUSTA. KOKONAISUUDESSA ON MYÖS OTETTU HUOMIOON KESTÄVÄ KEHITYS, LAATU JA HYVÄ DESIGN.

    

Valokuvaaja | Erik Lefvander     Stylisti | Pella Hedeby     Creative Director | Therese Sennerholt

         

 

LUONNOLLISTA YKSINKERTAISUUTTA

Pella Hederbyn koti sijaitsee korkealla paikalla, metsän keskellä, upean inspiroivan luonnon ympäröimänä. Pella hakee inspiraatiota yksinkertaisuudesta ja ajattomuudesta, sekä ammatissaan stylistina että omassa kodissaan. Tavoitteena on luoda harmoniaa ja tunnetta pysyvyydestä. Hänen tyylinsä on sekoitus skandinaavista yksinkertaisuutta, japanilaisen käsityön runollisuutta, belgialaisten arkkitehtien lämmintä minimalismia ja hieman italialaista tyylitietoisuutta.

 

”Minua inspiroivat minimalistit kuten John Pawson, joka pitää aina linjansa. Kuten myös arkkitehti Vincent van Duysen, joka luo sisustusmagiaa volyymeilla ja kauniilla tekstuureilla. Aina tyylikäs Carina Seth Andersson on myös muotoilija ja inspiraation lähde, jonka ajattomat ja yksinkertaiset muodot tuntuvat aina oikeilta.”

 

Pella pitää kestävistä ja ajattomista huonekaluista, joissa korkea laatu yhdistyy kiinnostavaan ilmaisuun. 1970-luvulla valmistetut vanhat Y-tuolit ovat tästä hyvä esimerkki. Pellaa kiehtoo ajattomuus, muodot ja materiaalit, jotka ovat kestäneet trendeistä riippumatta. Tällaiset tuotteet kestävät aina myös käytössä pitkään.

          

 

SLOW LIVING

Pellan mielestä aikamme suurin haaste on mukauttaa elintapamme kestävään kehitykseen. Nopeasti trendien mukaan muuttuva kulutus ei ole enää muodikasta vaan ennemminkin mautonta. Meidän on mietittävä kulutusvalintojamme pitkällä tähtäimellä ja annettava itsellemme aikaa löytää oma tyylimme, jonka puitteissa teemme hankintoja. Yleisesti ottaen harkitumpi kuluttaminen pitäisi nähdä inspiraationlähteenä eikä rajoittavana asiana.

Kun kuluttajien tiedostavuus kasvaa, nousee myös vaatimustaso tavarantoimittajien ja tuottajien suhteen. Se tarkoittaa kestävämpiä tuotteita, palveluita joiden avulla ylläpidetään huonekalujen kuntoa ja upcyclingia, jossa vanhoista tuotteista luodaan jotain täysin uutta. Kaikki voivat paremmin, kun skaalaamme alaspäin, kulutamme vähemmän ja teemme tietoisia, pitkän tähtäimen valintoja. Sen sijaan että nopeassa tahdissa ostetaan ja heitetään pois, satsataan todelliseen elämään. On aika valita laatu määrän sijasta – on aika valita slow living.

 

 

PELLA HEDEBY

Asuu | Viksbergissä, Södertäljen ulkopuolella

Tekee | Työskentelee sisustajana ja stylistina

Paras matkakohde | Ruotsi, varsinkin mökkimme Västerbottenin Norsjöllä

Suosikkihotelli | Fabriken Furillen, Gotlanti

Suosikkiravintola | Matateljén, Enskede

    

LUO TYYLI | PELLA HEDEBY

 

Kauniissa kodissaan Viksbergissa, hieman Södertäljen ulkopuolella, on sisustaja ja stylisti Pella Hedeby luonut itselleen rauhallisen keitaan. Mietityt sisustusratkaisut ja tyylillisesti varmat valinnat tekevät kodista upean kokonaisuuden. Koko sisustus on neutraali ja luonnonläheinen ja jokainen esine on hankittu täyttämään tiettyä tarkoitusta. Tässä valikoima huonekaluja ja sisustustuotteita joiden avulla voit luoda oman rauhallisen keitaasi.

Valikko