Alexander Lervik

Suunnittelija

Alexander Lervik

 

Alexander Lervik on ruotsalainen muotoilija, jolla on 20 vuoden kokemus tuotemuotoilusta. Hänen töilleen tyypillistä on huumori ja innovatiivisuus ja kaikki on toteutettu suurella intohimolla. Lervik tekee yhteistyötä muun muassa Adean, Design House Stockholmin ja Skargaardenin kanssa.

Merkkipaalut

Merkkipaalut

Alexander Lervik on ruotsalainen muotoilija, joka on työskennellyt tuotesuunnittelun parissa 20 vuotta. Alexander Lervikin työlle on ominaista huumori ja innovatiivisuus, ja se on aina erittäin intohimoista ja intensiivistä. Yksi Alexander Lervikin menestystekijöistä varmasti on se, että hän ei aseta esteitä itselleen tai projekteilleen ja että hänellä on vahva halu sanoa "kyllä", kun jännittäviä yhteistyökuvioita syntyy. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Adean, Design House Stockholmin, Skargaardenin ja muotimerkki Fifth Ave Shoe Repairin kanssa. Yhteistyöt ovat vaihdelleet teollisen muotoilun ja huonekalusuunnittelun sekä lasi- ja valaistusinstallaatioiden välillä, ja niissä on käytetty 3D-teknologiaa ja vahvaa innovatiivista ajattelutapaa. Hänen tunnetuimpiin töihinsä kuuluvat Mr Jones -sohva ja -nojatuoli, jotka Lervik valmisti yhteistyössä Adean kanssa vuonna 2016.

 

"Juutun harvoin yksityiskohtiin enkä kiinnitä kaikkea huomiota estetiikkaan sinänsä. Minua ajaa halu tehdä tuote, joka perustuu uuteen ideaan tai keksintöön, mikä on sekä etu että ehkä myös puute minulle suunnittelijana." - Alexander Lervik

 

Konseptiajattelu, uudet keksinnöt ja odottamaton yhteistyö ovat toistuvia teemoja Alexander Lervikin 20-vuotisella uralla yhtenä Ruotsin johtavista muotoilijoista, jonka työtä vie eteenpäin innovaation etsintä eikä niinkään intohimo luoda kauniita esineitä.

Valikko