Laura Bilde

Suunnittelija

Laura Bilde

 

Laura Bilde on tanskalainen suunnittelija, jonka muotoilulle on usein ominaista materiaalien ja tekstuurien välinen kontrasti sekä omaleimainen minimalistinen ilmaisu.Vuonna 2016 hänet palkittiin Danish Design Awardsissa Upcoming Designer of the Year -palkinnolla.

Merkkipaalut

  • 2016, Upcoming Designer of the Year, Danish Design Awards
  • 2016, VIA Design -tutkinto

 

Kanso Tray Table on Please Wait to be Seated -merkin tarjotinpöytä. 

Merkkipaalut

  • 2016, Upcoming Designer of the Year, Danish Design Awards
  • 2016, VIA Design -tutkinto

Laura Bilde varttui perheessä, joka ei ollut erityisen luova, mutta hän huomasi jo varhain olevansa kiinnostunut erityisesti sisustussuunnittelusta. Hänestä oli hauskaa järjestää ja sisustaa sekä omaa että ystäviensä makuuhuonetta. Hänen luovuutensa kehittyi teini-iässä, ja hän kiinnostui yhä enemmän arkkitehtuurista ja sisustuksesta.

 

Laura Bilde opiskeli huonekalusuunnittelua VIA Designissa ja valmistui vuonna 2016. Nyt hän työskentelee suunnittelijana Norm Architects -yhtiössä Kööpenhaminassa, ja työ on hänen mielestään erittäin inspiroivaa, sillä hän on jatkuvasti jännittävien huonekalujen ja sisustussuunnittelun ympäröimänä.

 

Laura Bilden suunnittelulle on ominaista skandinaavinen yksinkertaisuus - esteettisyys ja toiminnallisuus yhdistyvät arkkitehtonisessa ilossa ja yksinkertaisuudessa. Hän on taitava kokeilemaan materiaaleja ja yksinkertaisia yksityiskohtia, ja hänen tavaramerkkinsä ovat minimalistiset huonekalut, joissa materiaali on keskiössä.

Valikko