Sofie Refer

Suunnittelija

Sofie Refer

 

Tanskalainen suunnittelija Sofie Refer syntyi vuonna 1974 ja on nykyään kansainvälisesti tunnettu suunnittelija. Hänen mallinsa ovat peräisin skandinaavisesta suunnitteluperinteestä, jossa luonnon kunnioittaminen ja yksinkertaisuuden kauneus ovat tärkeitä elementtejä.

 

Merkkipaalut

Merkkipaalut

Tanskalainen suunnittelija Sofie Refer syntyi vuonna 1974 ja on nykyään kansainvälisesti tunnettu suunnittelija. Hän opiskeli tuotesuunnittelua Tanskan muotoilukoulussa ja valmistui vuonna 2003.

Hänen mallinsa ovat peräisin skandinaavisesta suunnitteluperinteestä, jossa luonnon kunnioittaminen ja yksinkertaisuuden kauneus ovat tärkeitä elementtejä. Luonnon inspiraatio kukkien terälehdistä, sadepisaroista ja vuodenajoista on aistittavissa hänen valaisimissaan, joissa onnistutaan yhdistämään ekstravagantti ja skandinaavisen koruton.

Sofie Refer on saanut useita palkintoja muotoilustaan. Palkintoja ovat muun muassa The German Design Awards vuonna 2019 "Excellent Product Design", Elle Decoration Collection vuonna 2009 "The World’s Best Design" ja Wallpaper Design Award vuonna 2006 "Best Light". Hän on tehnyt projekteja myös Abu Dhabissa sijaitsevaan Four Season -hotelliin, Ritz Carltoniin Hongkongissa ja Shiseidon pääkonttoriin Tokiossa.

Valikko