Yritys

 

TARINAMME

Vuonna 1941 johtaja Wilbur Gustafson perusti tehtaan Etelä-Tukholmaan. Tehdas valmisti kuljetuslaatikoita vanerista moniin eri käyttötarkoituksiin. Firman nimeksi tuli Plywood-Produkter.

Tehdas valmisti säilytyslaatikoita muun muassa Ruotsin puolustusvoimille ja tavaratalo Åhlénsille. Sen lisäksi myös Ruotsin radion sinfoniaorkesterin soittimien kuljetuslaatikot ja Skogaholms Brödin leipälaatikot tulivat tältä tehtaalta. Kun maailmankuulu valokuvaaja Sven Gillsäter matkusti Galapagos-saarille, oli varusteet pakattu Plywood-Produkterin säilytyslaatikkoon.

1960- ja 1970-luvuilla muovi nousi esiin materiaalina, ja vanerin suosio esimerkiksi säilytysratkaisuissa alkoi vähitellen laskea. Samoihin aikoihin, kun ruotsalaista kansankotia rakennettiin vielä kovaa vauhtia, päättivät Wilburin pojat muuttaa liiketoiminnan suuntaa. Niinpä vuonna 1973 vanhaan tehdastilaan avattiin huonekalumyymälä.

Noin kymmenen vuotta myöhemmin myymälä muutti nykyisiin tiloihinsa Tukholman eteläpuolelle, Lännaan. Samassa rakennuksessa sijaitsee myös Länna Sport, ja koko Lännan alueesta on vuosien kuluessa tullut kaupallisesti merkittävä. Myymälän muuttaessa näihin tiloihin oli epäilijöitä vielä paljon. Eikä mikään ihme, sillä noihin aikoihin lähimmät naapurimme olivat viereisellä niityllä käyskentelevät lehmät.

Vuodesta 2004 lähtien Lännan johdossa on jo kolmas sukupolvi, ja toimintaa ohjaa yhä yrittäjähenki ja pitkäjänteisyys. Valikoima koostuu tarkoin valituista tuotteista ja eksklusiivisista tuotemerkeistä. Valikoimaan mahtuu useita erilaisia sisustustyylejä, sellaisia, jotka sopivat pohjoismaiseen kotiin ja kestävät aikaa hyvin. Luonnollisesti päivitämme valikoimaamme myös vallitsevien trendien ja vaikutteiden mukaisesti.

 

MYYMÄLÄ JA VERKKOKAUPPA

Suuressa myymälässämme Etelä-Tukholman Lännassa sinulla on mahdollisuus inspiroitua ja tutustua tuotteisiin, niin huonekaluihin kuin sisustustuotteisiinkin. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua mielellään tuotteiden valitsemisessa ja kaikilla myyjillämme on alalta pitkä kokemus. Meiltä saat varmuudella aina henkilökohtaista palvelua.

Vuosien varrella myymäläämme on laajennettu ja kehitetty. Myymälätilamme on noin 4 000 neliömetriä, ja sieltä löydät sisälle sopivien tuotteiden lisäksi myös ulkohuonekaluja sekä runsaasti inspiraatiota. Erittäin luovat stailistimme rakentavat jatkuvasti uusia ympäristöjä myymäläämme ja he käyttävät monipuolisesti sekä uusia tuotteita että designklassikoita. Myymälässämme on myös kahvila, jossa voit nauttia kevyen lounaan tai istahtaa kermaisen cappucinon ääreelle.

Länna kasvaa myös netissä ja sosiaalisissa medioissa. Käytämme paljon aikaa ja energiaa, jotta asiakkaamme saisivat mahdollisimman hyvän kokemuksen asioidessaan verkkokaupassamme. Haluamme myös olla varmoja siitä, että verkossa asiointi tuntuu turvalliselta. Verkkokaupastamme löydät yli 18 000 tuotetta, yli 200 tuotemerkiltä.
 

 

A.HUSEBY - OSA LÄNNAA

Kesällä 2022 norjalaisesta designyrityksestä A. Husebystä tuli osa Lännaa. Yli 130 vuotta alalla toiminutta A. Husebyä pidetään yhtenä Norjan vanhimmista huonekaluliikkeistä, ja vuoteen 1970 asti sillä oli myös oma huonekalutuotanto- ja verhoilupaja. Anders Huseby perusti yrityksen vuonna 1889, ja vuonna 1910 se muutti Oslon keskustaan osoitteeseen Møllergata 6. A. Huseby & Co toimi varhaisessa vaiheessa aktiivisesti myös kansainvälisillä designmarkkinoilla, ja se osallistui Pariisin maailmannäyttelyyn vuonna 1901. Perustamisestaan lähtien yritys on toimittanut menestyksekkäästi korkealaatuisia design-huonekaluja ja pitänyt henkilökohtaista palvelua erittäin tärkeänä. Laajalla tuotevalikoimalla klassisesta skandinaaviseen nykymuotoiluun, A. Huseby tarjoaa valikoiman huonekaluista ja valaisimista tekstiileihin ja asusteisiin. Vuonna 2015 avattiin toinen myymälä Askeriin, ja vuonna 2019 myymälät yhdistettiin yhdeksi myymäläksi osoitteessa Karelyst Allé 7 Sk⌀yenissa Oslossa.

 

VISIO

Lännan visio on luoda kauniita ja inspiroivia koteja ihmisille, jotka arvostavat laatua ja yksityiskohtia. Pyrimme aina luomaan asiakkaisiimme pitkäkestoisen suhteen, joka pohjautuu osaamiseen, turvallisuuteen ja laatuun.

YRITYKSEN TIEDOT

Länna Möbler AB

Gamla Nynäsvägen 606

142 51 Skogås

SVERIGE


Puh: 09 - 427 330 54
S-posti: [email protected]

Organisaationumero (Ruotsi): 556311-2936

Pankkitiedot 
Pankki: SEB
IBAN: SE5850000000054171005477
SWIFT: ESSESESS

OSTOTURVALLISUUS

Länna Möbler on yritys, jonka taloustilanne on hyvä ja vakaa. Firmojen luottoluokitukseen erikoistunut Soliditet om myöntänyt Lännalle AAA-luokituksen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että kaikki yrityksen avainluvut ovat reilusti alan keskiarvojen yläpuolella. Vain noin 3% ruotsalaisista yrityksistä on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus.

Myös luottoluokittaja UC Sigill on myöntänyt Lännalle korkeimman mahdollisen luottokelpoisuusluokituksen. UC Sigill ja UC Certifikat pohjautuvat UC Risk Företag -arviointijärjestelmään. UC Risk arvioi yrityksen riskiä päätyä maksukyvyttömyyteen vuoden kuluessa. Maksukyvyttömyys UC:n määrittelemänä tarkoittaa tilannetta, jossa yritys ei enää suoriudu maksuvelvoittteistaan.

Vuonna 2011 Länna sai Veckans Affärer -lehden Superföretag-palkinnon. Veckans Affärer yhdessä PAR:in kanssa valitsee vuosittain Superföretag-palkinnon saajan tehokkaiden, kannattavien ja nopeakasvuisten yritysten joukosta, joiden talous on hyvässä kunnossa.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. Sigillet är utfärdat av UC AB. Klicka på bilden för information om UC:s Riskklasser.

Verkkokaupassamme kaikki henkilötiedot sekä mahdolliset luottokorttitiedot lähetetään turvallisen, salatun yhteyden kautta. Henkilötietoja käsitellään ja tallennetaan henkilötietolain edellyttämällä tavalla. Niitä ei koskaan myydä eikä välitetä kolmansille osapuolille. Pankki- ja luottokorttimaksuissa sekä nettipankkiasioinnissa teemme yhteistyötä Pohjoismaiden johtavan internetmaksuvälittäjän DIBSin kanssa. Noudatamme myös pankki- ja luottokorttiyritysten PCI-DSS-standardia.

 

Valikko